×

Vila 5

Informata

Villë me sipërfaqe banimi 120m² e vendosur mbrapa Hotelit Magra Austria, me tip ndertimi Austriak. Villa gjindet në fshatin Boge të Rugovës, 28km nga qyteti i Pejës
E veçanta e kësaj ville është pozita në të cilën ndodhet, qetësia, pamja dhe ajri që ta ofron. Oborri është i gjelbëruar me pemë të ndryshme.
Është e pajisur me TV, mikrovale. Hapësirat e villës janë të ndara në dy kate, kati i parë ka një sallon të madh dhe terasë të madhe me pamje fantastike. Në katin e dytë gjinden dy dhoma gjumi si dhe një banjo.

Galeria

CHECK IN

11

09

CHECK OUT

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

60.00€/night