×

Vila 2

Informata

Villë e bukur me sipërfaqe banimi 150m² e vendosur përballë Hotelit Magra Austria, me tip ndertimi Austriak.
Villa gjindet në fshatin Boge të Rugovës, 28km nga qyteti i Pejës. Ka qasje të drejtpërdrejtë në rrugë kryesore.
E veçanta e kësaj ville është pozita në të cilën ndodhet, qetësia, pamja dhe ajri që ta ofron. Oborri është i gjelbëruar me pemë të ndryshme frutore dhe dekorative.
Është e pajisur me TV, mikrovale, vluese uji, enë dhe tavolinë buke. Hapësirat e villës janë të ndara në dy kate, kati i parë ka një sallon të madh, terasë të madhe me pamje fantastike dhe koridor.
Në katin e dytë gjinden dy dhoma gjumi me pamje fantastike si dhe një banjo.

Galeria

CHECK IN

11

09

CHECK OUT

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

80.00€/night