Ju lutem shkruani emrin, numrin e telefonit, e-mail adresën, dhe mesazhin tuaj.

INFORMATA

ADRESA

Bogë
Rugovë, Kosovë

Telefoni

24/7 Rezervim përmes telefonit
+386 (0) 49 560 560
+381 (0) 38 776 776

E-MAIL

24/7 Rezervim përmes e-mail
info@hotelmagra.com
hotelmagra@live.com

LOKACIONI