Ne jemi shumë të angazhuar, që ju të ndiheni tek ne sa më mirë. Një rëndësi e veçantë i është kushtuar pajisjeve të dhomave dhe të suitave. Kompozimi i gjithë ngjyrave në mënyrë harmonike duke krijuar një atmosferë relaksuese dhe të hijshme. Për t’iu përmbajtur standartit të një hoteli ekologjik, dhomat janë konceptuar të vogla por me shije, për ta ruajtur gjurmën ekologjike sa më të vogës të jetë e mundur.
Të gjitha dhomat sigurojnë një pamje kah malet madhështore, gjelbërimi i bujshëm që siguron reduktimin e stresit.

Për të vegjëlit në dhoma vendoset një shtrat fëmijësh. 22 dhoma dopio, 4 dhoma të rehatshme 3 vendëshe, 2 , suita me dhomë banimi dhe gjumi, një dhomë leximi dhe ndjenjeje, internet pa kabëll në të gjitha dhomat dhe suita.