MAGRA AUSTRIA

Sipërmarrja familjare MAGRA AUSTRIA është një ekohotel natyror. Ai ngrihet në mes të një peizazhi mahnitës, në një zonë me klimë kurative, e paprekur nga ndotja e ajrit dhe ajo akustike. Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina.

-0°C
04:55 PM

CHECK IN

11

09

CHECK OUT

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Hoteli

Sipërmarrja familjare MAGRA AUSTRIA është një ekohotel natyror. Ai ngrihet në mes të një peizazhi mahnitës, në një zonë me klimë kurative, e paprekur nga ndotja e ajrit dhe ajo akustike. Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina.

VILAT

Shijoni bukuritë natyrore të Rugovës duke qëndruar në vilat luksoze të ndërtuara përballë Hotel Magra Austria. Vila me tip ndertimi Austriak, vetëm në Bogë, Rugovë, Pejë.

Eventet

Galeria

Rugova është trevë malore në Veri-Perëndim të qytetit të Pejës, në Kosovë, regjion i përshtatshëm për alpinizëm, bjeshkatari, skitari, ngjitje në shkëmbinj, lëshim me parashuta, piknik me familje, etj.